https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Temareportage: elektroniska körjournaler

Automation, förarbeteenden, geofencing och klimatavtryck. Öppna api:er och integration med andra tjänster. Är det någon företeelse som kommit att bli synonym med digitaliseringen av hantverksbranschen så är det väl just Elektroniska körjournaler. Men hur stor del av alla de där smarta tjänsterna behöver vi egentligen, och vad är I så fall värt att lägga pengarna på?
Temareportage: elektroniska körjournaler

För den som ger sig ut på nätet, eller till någon slags återförsäljare (med munskydd på givetvis), för att informera sig om utbudet av elektroniska körjournaler anno 2021 är det sannerligen inte lätt att föreställa sig att det fram tills slutet av 90-talet egentligen saknades alternativ till handskrivna lappar och de där böckerna som bensinstationerna tillhandahöll för de som bemödade sig att dokumentera sina körningar.

Men innan vigår in på exakt vad som hänt sedan Dr Bombay och Offspring låg på listorna, låt oss först titta närmare på exakt vad en elektronisk körjournal är, hur den fungerar och vad man får och inte får använda den till.

LÄS HELA REPORTAGET HÄR.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.