Om DMH

DMH – Den Moderna Hantverkaren är en tidning som vänder sig till dig som är företagare inom hantverkssektorn. Vi skriver om unika produkter och tjänster som effektiviserar din verksamhet, den enda tidningen i sitt slag.

DMH föddes ur behovet av en riktig tidning för hantverkare, som fokuserar på verksamheten mer än på fackliga frågor specifika för en viss arbetsplats. Nio av tio som läser DMH är företagare med färre än tio anställda. Det innebär att du fungerar som hantverkare, VD, personalchef, IT-chef, ekonomichef och inköpschef på samma gång. Vi hjälper dig längs vägen inom alla dina roller.

I tidningen hittar du nyheter, tester av allt från verktyg till transportbilar, och reportage som är anpassade för hela hantverkssektorn oavsett vilken gren du är verksam inom. Våra experter hjälper dig med juridiken, förklarar nya lagar och regler, och ger sina bästa marknadsföringstips. Varje år sammanställer vi över 900 elhandverktyg i en stor verktygsguide som ger dig en komplett överblick över marknaden. Utöver det bjuder vi på det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron även utanför jobbet i DMH:s lifestyle-sektion.

Som läsare kan du vara trygg i vetskapen att vi bara skriver om produkter och tjänster för proffs. Våra rigorösa tester av verktyg har blivit en måttstock till och med för tillverkarna, så noga är vi.

DMH går ut till över 40 000 företagare inom hantverkssektorn varje månad och är den enda riktiga kanalen för dig som vill nå dem.

Vår vision med DMH – Den moderna hantverkaren är att du ska få det stöd du behöver för att bli mer effektiv och kunna utveckla din verksamhet. Dessutom ska du ha roligt när du läser tidningen eller våra artiklar på webben. Som en läsare uttryckte det: ”Det är en högtidsstund varje gång DMH dimper ned i brevlådan och ni skriver så j-vla kul.”

Provläs DMH:

Öppna i nytt fönster