XL-BYGG fortsätter växa – har passerat 100 butiker: “Stolt över resan”

XL-BYGG fortsätter växa – har passerat 100 butiker: “Stolt över resan”

XL-BYGG fortsätter växa. När nu MaterialMännen blir nya medlemmar i kedjan har XL-BYGG passerat hundra butiker i Sverige.

XL-BYGG har sedan 2020 gått från 82 butiker till att alltså nu passera hundra butiker. Närmare bestämt kommer XL-BYGG ha hela 108 anläggningar från och med februari 2023.

– Jag är stolt över den resan vi har gjort inom XL-BYGG och som bygger på ett fantastisk erbjudande som genom alla år har attraherat entreprenörer. Resan för våra medlemmar ser alla olika ut, säger Carl Littlewood, Kedjechef på XL-BYGG i ett pressmeddelande.

– En del började med att såga timmer, arbeta med snickerier eller driva en brädgård. Oavsett vad, så är grunden våra drivna entreprenörer som med sitt starka lokala engagemang är duktiga på att ge service till sina kunder.

“ÖVERLÄGSEN POSITION”

XL-BYGG ingår idag i Mestergruppen Sverige med varumärkena XL-BYGG, BOLIST och Järnia. Kedjan fortsätter växa och intresse finns från flera handlare att bli medlemmar.

– Vi är glada och stolta över att fortsätta välkomna fria entreprenörer till oss. Vår framgångsrika resa är möjligt tack vare våra medlemmar som hela tiden fortsätter att utveckla sina verksamheter på ett fantastiskt sätt. Detta, tillsammans med vår kunskap, styrka och storlek inom Mestergruppen skapar en överlägsen position, säger Karin Eriksson, VD på Mestergruppen Sverige.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.