https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Som musik för dina öron

Husqvarna firar 60-årjubileum med ”sågklingande” vinylskiva.
Som musik för dina öron

Den perfekta 60-årspresenten? Ja, för vem skulle tacka nej till en limited edition-vinylplatta inspelad i de småländska skogarna, med ljudet från ett dussin utvalda motorsågar från sex decennier? Nej, det är alltså inget skämt. För att fira 60-årsjubileet av lanseringen av Husqvarnas första motorsåg, Husqvarna 90, släpper man nu en skiva med ett dussin favoritmodeller från slutet av 50-talet och framåt. 

Under inspelningen, för dig som undrar, har varje motorsåg genomgått alla de typiska arbetsuppgifter som ingår i jobbet, till exempel avverkning, kvistning och kapning. Är du sugen på ett exemplar? Håll utkik på Husqvarnas sociala medier, där plattan kommer att tävlas ut under hösten. Annars finns den även på SoundCloud. Läs mer på www.facebook.com/husqvarnasverige

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.