Snabb, snabbare, FLEX

4-växlad 18V borrskruvdragare från FLEX.
Snabb, snabbare, FLEX

Har du “4 000 varv/minut eller mer” som ledstjärna när du handlar borrskruvdragare så vågar vi påstå: A) att du är tämligen kräsen när det kommer till batteridrivet och B) att du åtminstone inte behöver shoppa runt särskilt mycket. Oss veterligen är det nämligen bara en 18V-maskin som klockar in på de varvtalen. 

Flex 4-växlade arbetshäst DD 4G 18.0-EC är med sina upp till 4 200 varv/minut inte bara snabbast i klassen, den har även det högsta vridmomentet, och är samtidigt den enda borrskruvdragaren på marknaden med utskjutbart stödhandtag i tre lägen. Med så mycket power kommer du att uppskatta funktioner som elektroniskt snabbstopp och Anti-kickback, som stänger av motorn när du låser skruvanslutningar och hål för att förhindra vridning av handleden. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
Det här är en annons | Till sajten >