Snabb, snabbare, FLEX

4-växlad 18V borrskruvdragare från FLEX.
Snabb, snabbare, FLEX

Har du “4 000 varv/minut eller mer” som ledstjärna när du handlar borrskruvdragare så vågar vi påstå: A) att du är tämligen kräsen när det kommer till batteridrivet och B) att du åtminstone inte behöver shoppa runt särskilt mycket. Oss veterligen är det nämligen bara en 18V-maskin som klockar in på de varvtalen. 

Flex 4-växlade arbetshäst DD 4G 18.0-EC är med sina upp till 4 200 varv/minut inte bara snabbast i klassen, den har även det högsta vridmomentet, och är samtidigt den enda borrskruvdragaren på marknaden med utskjutbart stödhandtag i tre lägen. Med så mycket power kommer du att uppskatta funktioner som elektroniskt snabbstopp och Anti-kickback, som stänger av motorn när du låser skruvanslutningar och hål för att förhindra vridning av handleden. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.