RIDGID firar hundra år

RIDGID firar hundra år

RIDGID firar en stor milstolpe i år: 100 år, som verktygstillverkare. Något RIDGID kommer hylla och uppmärksamma under hela 2023.

År 1923 uppfann Ridge Tool Company den moderna raka rörtången. Dess introduktion till världen kom under företagets varumärke RIDGID.

Rörtången blev en framgångssaga och hundra år senare är RIDGID:s rörtångdesign den mest sålda rörtången i världen. Och faktum är att många av de tänger som såldes i företagets begynnelse fortfarande används.

Mycket har hänt sedan 1923 för hundraåringen RIDGID, som har varit en del av globala teknik- och mjukföretaget Emerson Electric sedan 1966. Sortimentet växer för varje år och för närvarande har RIDGID mer än 300 verktyg för VVS-, mekanik- och ventilationsproffs. 

– Våra första hundra år är bara början”, säger Becky Brotherton, chef för engagemangsmarknadsföring, RIDGID för Emerson i ett pressmeddelande.

”VI ÄR ENGAGERADE”

Och tillägger:

– Från dag ett har RIDGID haft ett dedikerat team som strävar efter bästa kvalitet, produktinnovationer, teknisk support och kundservice. Vi är engagerade i att proffsen använder våra verktyg såväl som framtiden för branschen. Det finns en anledning till att RIDGID har fått förtroende från marknaden i 100 år och varför de kommer att vara det under de kommande 100 åren också.

RIDGID planerar introducera flertalet nya verktyg i år.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER