Renta förenas med norrländska L E Maskin

Renta förenas med norrländska L E Maskin

BRANSCHNYTT Renta blir nu helsvenskt på riktigt i och med föreningen med Norrlands mest lokala uthyrare, Lars & Erik Maskin. Och efter sommaren öppnar de tillsammans upp en depå i Örnsköldsvik.

Föreningen mellan Renta och L E Maskin beskrivs av båda parter, som rätt steg in i framtiden.

— Det här är ett gäng fantastiska människor som delar värderingar med oss, drivna och övertygande om att det är lokalt som allting händer, säger Joacim Johansson VD på Renta i ett pressmeddelande.

— De är på tillväxt och är helt rätt för Rentas tillgänglighet i Norrland. Vi är väldigt glada över att välkomna in L E till den här galna, orangea resan.

Förvärvet är ett helt naturligt steg i Rentas ambitioner om att på allvar vara den mest tillgängliga maskinuthyraren i landet.

DEPÅER FRÅN NORR TILL SÖDER

Med L E tickar depåantalet upp till 54 livsviktiga maskininstitutioner och under orange flagg kommer de fortsatt stötta regionerna i deras långsiktiga infrastrukturprojekt och stora industriella investeringar; kunderna som bygger norra Sverige.

— Tillsammans kommer vi fortsatt stötta kunderna med samma lokala engagemang och service som tidigare och nu med hjälp av Rentas digitala lösningar, säger Lars Grehn, en av grundarna till L E Maskin.

— Med maskinappen Renta Easy kommer vår tillgänglighet bli än mer synlig. Samtidigt som det känns riktigt gott i magen att vi delar synsätt och värderingarna

Läs mer på www.lemaskin.se och www.renta.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.