Ramirent sluter avtal med Maskinentreprenörerna: ”Oerhört glada”

Ramirent sluter avtal med Maskinentreprenörerna: ”Oerhört glada”

Ramirent och Maskinentreprenörerna (ME) har slutit ett avtal, som ger drygt 4 000 företag inom mark- och anläggning tillgång till Ramirents hela utbud av hyrmaskiner och utrustning.
– Vi är oerhört glada för det här avtalet , säger Poul Skehammar, KAM-chef på Ramirent.

Avtalet löper på två år och för Maskinentreprenörerna, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation, som företräder tusentals medlemsföretag inom mark och entreprenad, är det nyligen skrivna avtalet värt mycket.

– Intresset för att hyra maskiner och utrustning växer kraftigt bland våra medlemmar vilket ökar behovet av rikstäckande uthyrare. Ramirent har med sitt breda sortiment och drygt 80 kundcenter över hela landet goda förutsättningar att täcka våra medlemmars behov, säger Lars Hemmingsson, chef branschservice och utvecklingsansvarig ME inköp i ett pressmeddelande.

Poul Skehammar, KAM-chef på Ramirent:

– Vi är oerhört glada för det här avtalet och ser fram emot att möta flera nya kunder. Att vi dessutom kan tillgodose deras höga miljökrav, känns extra bra. Idag är ca 85 procent av Ramirents uthyrningsprodukter helt fossilfria, säger Poul Skehammar, KAM-chef på Ramirent.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER