Ramirent prisas som arbetsgivare: “Stor stolthet”

Ramirent prisas som arbetsgivare: “Stor stolthet”

Ramirent har för fjärde året på raken utsetts till en av landets främsta arbetsgivare av Karriärföretagen.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare, som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare som har jobbat i några år. 

Av inledningsvis 1 000 utvalda företag, statliga verk, myndigheter och kommuner, utser en jury i slutändan 175 företag som på olika sätt utmärkt sig i sitt employer brandingarbete och som får kalla sig Karriärföretag 2023. 

Och Ramirent har, återigen, tagit plats på den slutgiltiga listan.

– Inom byggbranschen är det stor konkurrens om de bästa medarbetarna och vi behöver hela tiden attrahera nya talanger – inte minst fler kvinnor – för att täcka upp behovet inom branschen. Därför känns den här utmärkelsen extra viktig, och jag hoppas att den ska bidra till att fler får upp ögonen för vilken spännande framtidsbransch vi jobbar i, säger Anna Klebe, HR-chef på Ramirent i ett pressmeddelande.


Anna Klebe, HR-chef på Ramirent.

På Ramirent sätter man ett högt värde på att skapa positiva upplevelser genom hela medarbetarresan. Man gör det bland annat genom att utveckla ledarskapet, för att bygga trygga medarbetare som känner glädje över att gå till jobbet och genom att systematiskt arbeta med medarbetarutveckling i stort. Att dessutom välkomna alla oavsett ålder, kön eller bakgrund är en självklarhet inom Ramirent.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och med att skapa karriärvägar för den som vill utvecklas och gå vidare inom företaget. Vi vill även ligga i framkant inom hållbarhetsområdet, och att vi är med och påverkar hela byggbranschen i en positiv riktning, är något många av oss på Ramirent känner en stor stolthet kring och som jag är övertygad om bidrar till att göra oss till en attraktiv arbetsplats, säger Anna Klebe.

Du kan se alla Karriärföretag 2023 här.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER