Ny vädertät lösning för ytterdörrar

Ny vädertät lösning för ytterdörrar

Uttrycket ”Våren/sommaren/hösten/vintern står för dörren” är aldrig mer sant än på kustnära platser, och andra miljöer med extrema väder- och vindförhållanden. Och då vill det såklart till att själva dörren håller måttet.

Detta behöver du emellertid inte vara orolig för med Storm, Swedoors nya tillval för ytterdörrar där dörr och karm har klätts med ett avancerat och extremt väderbeständigt kompaktlaminat, och begåvas med extra tätningslister och gångjärn – en konstruktion som under utvecklingen genomgått skoningslösa tester i det norska testinstitutet SINTEF:s extremväderslabb.

En uppenbar fördel är att det tillgängliga utbudet för installationer i utsatta miljöer är betydligt större (läs: du behöver inte längre välja bort de där snygga och gedigna trädörrarna). Storm finns som tillval till en rad olika av Swedoors dörrmodeller, med eller utan glaspartier, och i många olika kulörval.

Läs mer på www.swedoor.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.