https://track.adform.net/C/?bn=72748028

NCC förnyar rikstäckande avtal med Ahlsell: “Stolta”

Samarbetet mellan Ahlsell och NCC fortsätter
NCC förnyar rikstäckande avtal med Ahlsell: “Stolta”

Ahlsell och NCC har ett långt och framgångsrikt samarbete bakom sig. Nu förnyas de rikstäckande avtalen gällande VA-material, järnhandelsvaror, El-Inframaterial, VS och Personlig skyddsutrustning med kostnadseffektivitet och hållbarhet i fokus.

– Vi är mycket stolta och glada att NCC ger oss förnyat förtroende. Under årens lopp har vi utvecklat samarbetet och byggt upp ett förtroende för varandra och vår förmåga att försörja NCC:s verksamhet kostnadseffektivt med hållbarhet i fokus, säger Niklas Lindahl, KAM på Ahlsell i ett pressmeddelande.

Jonas Lyckner, kategoriansvarig för grossistmaterial på NCC, menar att Ahlsell har “ett unikt erbjudande”.

– Våra leverantörer är ett av de viktigaste verktygen i vår verksamhet och Ahlsell har ett unikt erbjudande när det gäller sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet anpassat för våra behov. Dessutom innebär samarbetet att vi tillsammans med Ahlsell kontinuerligt utvecklar och förbättrar e-handelslösningar, produktdata och hållbarhetsrelaterade initiativ.  


ncc ahlsell
Ahlsell och NCC samarbetar vidare. Från vänster: Niklas Lindahl, Ahlsell, Jonas Lyckner, NCC och Lars Andersson, Ahlsell.

Lars Andersson, divisionschef på Ahlsell:

– NCC har höga krav på sina leverantörer och vill ligga i framkant när det gäller hållbarhet. Som en stor kund hjälper de oss på Ahlsell att utvecklas i linje med vår vision att bygga ett mer hållbart samhälle.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.