Mikaela Lundqvist ny kommersiell chef på Ramirent

Mikaela Lundqvist ny kommersiell chef på Ramirent

Mikaela Lundqvist är ny kommersiell chef på Ramirent. Hon tillträdde den nya rollen 1 juni.
– Mitt främsta mål är att snabbt sätta mig in i och förstå våra kunders olika utmaningar för att se hur vi tillsammans kan arbeta smartare och enklare, för att erbjuda våra kunder den bästa servicen, säger Mikaela Lundqvist.

Mikaela Lundqvist, som närmast kommer från vårdbolaget Attendo där hon hade ansvar för sälj- och affärsutvecklingen för den skandinaviska verksamheten, kommer i sin roll som kommersiell chef på Ramirent ansvara för sälj, marknad, affärsutveckling, den temporära fabriken och Ramirentskolan.

– Mitt främsta mål är att snabbt sätta mig in i och förstå våra kunders olika utmaningar för att se hur vi tillsammans kan arbeta smartare och enklare, för att erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vårt främsta fokus ligger på att lyssna och förstå våra kunder, därefter anpassa våra erbjudanden, för att bygga starka och långsiktiga samarbeten, säger Mikaela Lundqvist.


Mikaela Lundqvist är ny kommersiell chef på Ramirent.

Mikaela Lundqvist tror att hennes tidigare erfarenheter kan komma till nytta för att ta Ramirent framåt.

– Med min bakgrund som civilingenjör och ett stort intresse för sälj och management, hoppas jag kunna bidra till att utveckla Ramirents affär ytterligare. Jag uppskattar Ramirents fokus på att vara nära marknaden genom att ha lokala kundcenter över hela Sverige, fortsätter Lundqvist.

“FANTASTISKT TILLSKOTT”

Johan Färm, vd för Ramirent:

– Med Mikaelas erfarenhet att driva försäljning parallellt med affärsutveckling och prisstrategi på storbolag, är hon ett fantastiskt tillskott till vår verksamhet. Dessutom ser jag fram emot att Mikaela kan komma in med nya tankar och synsätt samt bidra till att lyfta vårt erbjudande.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.