Linus Hylén ny regionchef på Renta Skåne: “Bygga vidare på starka lagkänslan”

Linus Hylén ny regionchef på Renta Skåne: “Bygga vidare på starka lagkänslan”

Renta får en ny regionchef i Skåne. Tidigare idrottsläraren Linus Hylén blir den, som ska driva på affärsutvecklingen hos maskinuthyrningsföretaget.
– Det finns en lång och gedigen erfarenhet i varje depå här och vi ska navigera genom arbetstoppar och bygga vidare på den starka lagkänsla som redan finns, säger Linus Hylén.

Linus Hylén har hunnit med 14 år av maskinuthyrarbranschen men har också ett förflutet, som idrottslärare i Ystad under mitten av 00-talet.

Och erfarenheten från läraryrket är något 44-åringen tar med sig i nya rollen på Renta Skåne.

– Oavsett om du lägger ut konerna för en träning eller pratar säljmål är det viktigaste att du motiverar alla till att ha kul. Och att du själv har roligt när du gör det. Det hoppas jag kunna spinna vidare på här i Renta, säger Linus Hylén i ett pressmeddelande.


Renta skåne, renta region syd
Ny regionchef. Linus Hylén tar över rollen som regionchef på Renta Skåne.

Med 10 depåer i Skåne och stor efterfrågan efter Rentas tjänster kliver Linus in i en region och organisation som, likt alla andra företag, har utmaningar och möjligheter.

– Signifikant för Renta är den platta organisationen där snarare alla förväntas gå en extra meter än enstaka chefer. Det finns en lång och gedigen erfarenhet i varje depå här och vi ska navigera genom arbetstoppar och bygga vidare på den starka lagkänsla som redan finns, säger Hylén.

– För att förenkla det: det är när vi alla drar lasset som vikten fördelas ut jämt. Frågar jag dig om du behöver hjälp är min fasta övertygelse att du kommer ställa samma fråga till mig och det är detta allt handlar om, att hjälpas åt att ta oss mot och till målet.

***

På Renta har det under året skett en rad förändringar. Nyligen aviserade Renta att man etablerar sig i Gävle på Strömsbrovägen 14. Invigningen sker i mars nästa år.

– Jättebra läge såväl i Gävle som i hela regionen. Även om det redan finns en hel del duktiga maskinuthyrare i staden kommer vi nu för att utmana och utmanas. Konkurrensen gör att alla behöver vässa sig och bli än bättre på service och lokal omtanke, säger Marcus Haag, regionchef Renta södra Norrland i ett pressmeddelande.

Backar vi bandet ytterligare har norrländska Lars & Erik Maskin (L E Maskin) förenats med Renta. I början av september invigde Renta även sin första Daladepå i Borlänge. En depå öppnades även i Örnsköldsvik i slutet av juli.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER