International Hardware Fair Italy återvänder 2025

Mässan utlovas bli storslagen
International Hardware Fair Italy återvänder 2025

International Hardware Fair Italy är tillbaka den 8-9 maj 2025 i italienska Bergamo stärkt av framgångarna i 2024 års upplaga av EISENWARENMESSE, som lockade mer än 38 000 besökare från 133 länder i Köln.

På mässan samlas ledande branschaktörer inom verktyg, konstruktion, DIY (gör-det-själv), renovering, trädgård, säkerhet till elektriska och industriella produkter från hela Europa.

– Enligt rapporten från EDRA/GHIN, HIMA och Dähne Verlag är den europeiska hemrenoveringsmarknaden den tredje största i världen efter Nordamerika och Asien/Stillahavsområdet, med en omsättning på över 158 miljarder euro 2022, säger Thomas Rosolia, vd för Koelnmesse Italia i ett pressmeddelande.

– För ett år sedan tog vi oss an en viktig utmaning, att bygga en all-italiensk utställning men med en europeisk kallelse att ge röst åt denna sektor, som bäst uttrycker de italienska företagens styrka. Marknaden visade att vi hade rätt. Den första upplagans resultat var över våra förväntningar med mer än 5 300 besökare från 30 länder. Platsen i Bergamo var också en stor framgång, en modern struktur och lätt att nå från Italien och Europa.

ARTIFICIELL INTELLIGENS ETT AV ÄMNENA

På International Hardware Fair Italy kommer både branschutmaningar och möjligheter att avhandlas. Några av huvudämnena är tillkomsten av AI, branschtrender och utvecklingen av europeisk distribution.

Bland de partners som har bekräftat sitt engagemang och stöd för International Hardware Fair Italy är EDRA/GHIN, föreningen som samlar gör-det-själv- och heminredningsåterförsäljare på en global nivå; både butiker (över 34 000 i 78 länder), stora återförsäljare och digitala plattformar.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.