Innehåll DMH 05-2020

Översikt av DMH 5 som dyker upp med start 26 Maj.

PRODUKTNYHETER

Verktyg, material och tillbehör från världens bästa tillverkare. Ge din verktygslåda vad den förtjänar!

TRANSPORTNYHETER

Opel är på gång med el-transportbilar. Lansering under 2020!

PROVKÖRT

Nissan NV250 känns kanske inte 2020 med sin torftiga förarmiljö, men den gör jobbet för den som vill ha en mindre skåpbil med bra väghållning som är billig i drift.

TRALLSÄSONGEN ÄR HÄR!

Dikt an eller mellanrum? Håller dolt montage verkligen lika bra som toppskruvat? Och vilka är de senaste trenderna. Frågorna är många. Vi har svaren!

ÖVERSIKT AV TRALLSKRUV

Vilka leverantörer har skruv som passar för jobbet? Vi listar de vanligast förekommande.

VERKTYGSGUIDEN 2020

Är det dags att uppdatera verktygsarsenalen? Det finns några att välja på och här hittar du dem! Spana in årets 100 sidiga översikt av batteridrivna el-handverktyg för proffsen!

EXPERTEN

Skatteverket förtydligar kring schabolnberäkningar för utbyte av värmesystem. Det kommer krävas att schablonen görs i samband med totalentreprenad.

JURISTEN

Över 47 000 företag har beviljats stöd för korttidsarbete, men osäkerheten är fortsatt stor över hur det ska fungera i praktiken. Hur ser tillväxtverkets uppföljning ut, och vilka följder riskerar den som inte följer de uppsatta reglerna?

LIFESTYLE

Här är prylarna du inte visste att du bara måste ha!

KORSORDET

Lös vårt korsord och tävla om en slipmaskin och dammsugare från Verktygsboden!

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.