Hultafors Group prisas – utsett till Årets leverantör av Alligo: ”Hedrade”

Hultafors Group prisas – utsett till Årets leverantör av Alligo: ”Hedrade”

Hultafors Group prisas som ”Årets leverantör” på den svenska och norska marknaden av Alligo, som är en grossistleverantör av arbetskläder, personlig skyddsutrustning och verktyg i Norden.

Juryns motivering:

“Hultafors Group klickar i på alla kriterier för att bli årets leverantör; de har bidragit med starkt säljstöd till både Fält- och butiksförsäljning och på ett föredömligt sätt bistått i konsolideringen av vårt sortiment. Deras nordiska KAM-organisation samarbetar fint med vår kategoriorganisation och under året har Hultafors Group – och vi – haft en fin tillväxt inom alla deras varumärken – Hultafors, Wibe Ladders, Hellberg Safety och Solid Gear”.

Martin Knobloch, CEO för Hultafors Group, kommentar utmärkelsen i ett pressmeddelande:

– Vi är hedrade över att få detta erkännande från Alligo. Vårt främsta mål som företag är att vara en partner att lita på. Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter och tjänster för att förbättra funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten för den professionella användaren och strävar efter att möjliggöra synergier och hållbar tillväxt för våra partners. Att vinna dessa utmärkelser visar oss att vi är framgångsrika i att möta vår partners behov och vara deras partner att lita på.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER