Högt bokningstryck till Nordbygg 2024

Högt bokningstryck till Nordbygg 2024

Över 60 procent av den bokningsbara ytan till Nordbygg 2024 är nu reserverad. Detta trots energikrisen och den begynnande lågkonjunkturen.
– Att i dessa oroliga tider våga satsa stort på ett evenemang två år fram i tiden bekräftar att svensk byggsektor har väldigt stort förtroende för Nordbygg, säger Lina Hann, projektledare Nordbygg.

Närmare bestämt innebär den procentsiffran att monterytan i Stockholmsmässans tre hallar nu är uppbokat av närapå 400 bolag.

– Bokningsläget ser väldigt bra ut, minst i paritet med föregående Nordbygg, säger Lina Hann, projektledare Nordbygg i ett pressmeddelande.

Och med tanke på energikrisen och en begynnande lågkonjunktur är det vassa siffror.

– Att man vågar satsa på något som ligger två år framåt tyder på ett stort förtroende för Nordbygg. Vår stora besökarundersökning visade att hela åtta av tio besökare hade inflytande på sin arbetsgivares inköp

”FYSISKA MÖTET BLIR VIKTIGARE”

Peter Åhs, marknads- och affärsutvecklare på Byggfakta Sverige, har under många år deltagit i Nordbygg som utställare, och har fullt fokus på att närvara på nytt.

– Nordbygg har kommit att bli en mycket viktig del i vår marknadsmix. Precis som många andra jobbar vi på Byggfakta till stor del via telefon och webbmöten. Det fysiska mötet blir desto viktigare när det väl blir av, säger han.

– Det finns ingen annan plats vi träffar så många, och för oss rätta, beslutsfattare under så kort tid som på Nordbygg.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER