https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Hjerpes Maskincentra blir samarbetspartner till EMS

Blir lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Östergötlands län
Hjerpes Maskincentra blir samarbetspartner till EMS

EMS utökar nu sin rikstäckande närvaro för försäljning och service av entreprenadmaskiner från Takeuchi. Hjerpes Maskincentra AB i Norrköping blir samarbetspartner till EMS för Östergötlands län.

Ledande leverantören av entreprenadmaskiner och utrustning från Takeuchi samt Hyundai, EMS, tillkännager nu att man utökar sitt rikstäckande nätverk av återförsäljare.

Genom ett partnerskap med Hjerpes Maskincentra kommer det nu finnas en lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Norrköping.

– Det här är ett steg i vår strategiska plan att kunna erbjuda försäljning och kvalificerad service och support av våra maskiner i hela Sverige, säger Lennart Edling, vd för EMS i ett pressmeddelande. Att kunna knyta en så här pass etablerad partner till vårt återförsäljarnätverk stärker vår marknadsnärvaro och ger ett mervärde till kunderna.

VÄLKÄND AKTÖR

Hjerpes är en välkänd aktör i Norrköping som verkat sen 1994 med att sälja väghyvlar. Sedan 2019 säljer Hjerpes också entreprenadmaskiner. Takeuchi utgör därför ett perfekt komplement till sortimentet med sina marknadsledande kompaktgrävare.

Hjerpes kommer erbjuda både försäljning, service och support av EMS-sortiment i Norrköping. Det finns sedan tidigare ett starkt nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, och genom partnerskapet kan EMS bättre tillgodose behoven i Östergötland med omnejd.

– Vi på Hjerpes Maskincentra AB är väldigt glada över att nu ha ingått samarbete med EMSG Sverige AB. Vi ser verkligen fram emot att få sälja maskiner från Takeuchi. Detta kompletterar övriga varumärken vi säljer på ett väldigt bra sätt, säger Nicklas Hjerpe, vd på Hjerpes Maskincentra AB.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.