Här tas första spadtaget för nya Beijer Växjö

Här tas första spadtaget för nya Beijer Växjö

Nu har det första spadtaget tagits för Beijer Byggmaterials nya anläggning i Växjö, som byggs intill handels- och köpcentret Grand Samarkand.

Beijer Byggmaterials nya anläggning i Växjö är på totalt 15 000 kvadratmeter där butiksytan kommer stå för närmare 2 000 kvadratmeter. Lägg därtill en drive-in på cirka 3 000 kvadratmeter.

Nu har det efterlängtade första spadtaget tagits för anläggningen, som beräknas öppna upp under våren 2024.


Från vänster i bild: Patrik Sunnegårdh – Beijer Växjö, Malin Lauber – kommunstyrelsens ordförande, Annika Sjöström – Fast Partner, Monica Skagne – Kommunchef och Magnus Olsson – Hic Construction.

Ometableringen är efterlängtad för Beijer då man satsar stort på ett förbättrat kundflöde och disposition genom att bland annat separera ytan för logistik och godsmottagning från en tillhörande drive-in. Tanken är att kunderna ska mötas av ett välsorterat och toppmodernt byggvaruhus med effektivt flöde.

– Att vi äntligen hittat rätt plats som tillåter vår verksamhet att fortsätta växa bekräftas från kunder, leverantörer och personal. Vi har en fantastisk tillväxt i ryggen och genom att flytta in i toppmoderna lokaler kan vi attrahera nya kunder och fortsätta utveckla vårt kunderbjudande samt vara en konkurrenskraftig helhetsleverantör, säger Patrik Sunnegårdh, filialchef på Beijer Växjö.

– På Beijer har vi kunden i fokus och när vi nu ser en ökad efterfrågan för bygglogistik blir vår gamla kostym för liten. Omlokaliseringen blir då ett naturligt steg för att möta kunden.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER