Föllinge Såg blir en del av Kesko Sverige

Föllinge Såg blir en del av Kesko Sverige

Jämtlandsbaserade Föllinge Såg med butik i Föllinge, Krokoms kommun, är nu en del av Kesko Sverige. Därmed tar Kesko en starkare ställning i Jämtland.
– Föllinge Såg är ett välskött företag med långvariga och goda kundrelationer och jag ser fram emot att fortsätta att utveckla vårt erbjudande tillsammans, säger Erik Öhlin, COO på K-Bygg.

Förvärvet av Föllinge Såg är ytterligare ett steg i Kesko Sveriges tillväxtstrategi.

Erik Öhlin, CCO på K-Bygg kommentar förvärvet så här:

– Äntligen kan vi välkomna våra nya kollegor från Föllinge Såg till Kesko Sverige och fortsätta arbetet med att hitta goda samarbetsformer, lära oss av varandra och tillsammans bygga någonting bättre. Föllinge Såg är ett välskött företag med långvariga och goda kundrelationer och jag ser fram emot att fortsätta att utveckla vårt erbjudande tillsammans, säger han i ett pressmeddelande.


Erik Öhlin, COO, K-Bygg

“GE ABSOLUT BÄSTA SERVICEN”

I förvärvet ingår all personal inom Föllinge Såg. De nuvarande ägarna Hans Pålsson och Patrik Jonsson kommer att fortsätta i verksamheten och arbeta med försäljning.

– Vi är mycket glada över att nu vara en del av Kesko Sverige och tillsammans stärka K-Bygg i Jämtland. Tillsammans ska vi ge kunderna i Jämtland den absolut bästa servicen och utbudet, säger Hans Pålsson, VD, Föllinge Såg.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.