Finja utsett till Årets Starkaste Varumärke: “Går sin egen väg”

Finja utsett till Årets Starkaste Varumärke: “Går sin egen väg”

Finja blev utsett till Årets Starkaste Varumärke på Betonggalan 2022 i Stockholm.
– Stort tack för både nomineringen och priset, det delar vi med alla våra ambassadörer, säger Gull-Britt Jonasson, Finjas koncern-VD.

Juryn strödde beröm över Finja på Betonggalan i torsdags. I sin motivering hyllade man, bland annat, Finja för sitt ”mod och integritet” inom opinionsbildningen och sina ”moderna och väl förankrade värderingar” samt stora engagemang.

Juryns motivering: ”Vår vinnare går sin egen väg i opinionsbildningen med mod och integritet. Med moderna och väl förankrade värderingar samt stort engagemang driver de utvecklingen och branschen framåt utan att göra avkall på sin historia. Företaget satsar på publika kanaler så som Youtube och ett innehåll som är både kul och informativt. Det upplever vi som seriöst, nytänkande och kreativt.”

“DRIVER OSS FRAMÅT”

Hos Finja var glädjen, av förklarliga skäl, stor över att få ta emot priset.

– Vi är oerhört stolta över att vinna pris för Årets Starkaste Varumärke. Vi tror på en framtid där vi kan bygga långsiktigt och hållbart. Det driver oss framåt. Stort tack för både nomineringen och priset, det delar vi med alla våra ambassadörer, säger Gull-Britt Jonasson, Finjas koncern-VD i ett pressmeddelande.

Nomineringsjuryn för priset utgjordes av Karin Larén Hallström, VD Hallström PR, Anders Carlén, affärschef Bonnier News och Fredrik Karlsson, chefredaktör, VVS-Forum och Elinstallatören. 

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.