Emil Jonasson ny vd på Svensk Bygglogistik

Emil Jonasson ny vd på Svensk Bygglogistik

Emil Jonasson blir ny vd på Svensk Bygglogistik. Han efterträder grundaren Urban Wallin.

Huvuduppdraget på Svensk Bygglogistik, som är ett dotterbolag inom Derome, blir att vidareutveckla och stärka närvaron av “det erbjudande som sedan 1998 har ökat produktiviteten inom den svenska byggsektorn”.

– Min viktigaste roll är att skapa förutsättningar för att sätta vårt starka erbjudande tydligare på Sverigekartan. Göteborg har sedan starten varit vår hemmamarknad, men tidsbesparande logistik gynnar hela byggsverige och framåt ska Svensk Bygglogistik finnas på ännu fler platser, säger Emil Jonasson i ett pressmeddelande.

Emil Jonasson började arbeta på Svensk Bygglogistik 2009 som en del av logistikpatrullen. Därefter har det blivit 12 år inom Derome, som förvärvade Svensk Bygglogistik under 2020.

– Från Derome tar jag med mig drivkraften att alltid vilja framåt vilket är helt i linje med våra expansionsplaner de kommande åren. Svensk Bygglogistik har nyligen landat i Skåne och nästa steg är Stockholm och Mälardalen där vi ser fram emot att hjälpa ännu fler kunder att skapa en större effektivitet och hållbarhet i sina byggprojekt, säger Jonasson.

BRETT SAMARBETE

Svensk Bygglogistik har kunder inom olika sektorer och företaget samarbetar med allt från beställare och kommuner till fastighetsbolag och entreprenörer.

Emil Jonasson ser stora fördelar i att kunder fortsättningsvis anlitar Svensk Bygglogistik under hela byggprocessen.

– Att få till ett bra flöde och effektivitet i byggbranschen börjar alltid med planering och det är något vi strävar efter i varje samarbete, att vara med tidigt i processen och därigenom ge våra kunder största möjliga utväxling.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.