https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Containertjänst öppnar ny depå i Göteborg: “Ökar tillgängligheten”

Containertjänst öppnar ny depå i Göteborg: “Ökar tillgängligheten”

Containertjänst fortsätter växa. Nu öppnar en helt ny depå vid Oceanterminalen i Göteborgs hamn.

Den nya depån kommer vara fokuserad på uthyrning och försäljning av produkter för markskydd samt markförstärkning. Sortimentet består av högkvalitativa körplåtar och stockmattor. 

För att etablera sig snabbare i Göteborg har Containertjänst valt att etablera i systerföretaget MCR:s befintliga depå, där MCR kommer hantera lastning och lossning på plats.

– I takt med en ökad efterfrågan på körplåt och stockmattor utanför Stockholm och Mälardalen tar vi nu nästa kliv i vår tillväxtstrategi. Med vår nya depå i Göteborg ökar vi tillgängligheten för körplåt och stockmattor i Västra Götaland, Halland, västra Småland och norra Skåne, säger Thomas Johansson, vd på Containertjänst i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Vårt samarbete med MCR, som också är ett Vestum-bolag, gör att vi snabbt och enkelt kan etablera oss i regionen. Depåns centrala placering och den redan inarbetade logistiken, ger oss möjlighet att bibehålla vår höga servicenivå och snabba leveranser till våra kunder och partners redan från start avslutar Thomas Johansson.

Containertjänst har sedan tidigare depåer i Länna och Sollentuna.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.