Beijer Vaggeryd öppnar upp portarna i helt ny anläggning: “Det är fantastiskt”

Beijer Vaggeryd öppnar upp portarna i helt ny anläggning: “Det är fantastiskt”

På måndagen öppnade Beijer Vaggeryd upp sina portar för den nya, toppmoderna anläggningen i Vaggeryds nya handelsområde. Ett ögonblick som filialchefen Bengt Carlsson längtat efter.
– Flytten till våra nya toppmoderna lokaler kommer innebära ett enormt lyft för alla parter, säger han.

Beijer Vaggeryds nya anläggning är tänkt att, tillsammans med andra lokala aktörer, “skapa förutsättningar för alla att växa”. De nya lokalerna har en butiksyta på 700 kvm samt en tillhörande lageryta på ytterligare 1 000 kvm.

– Flytten till våra nya toppmoderna lokaler kommer innebära ett enormt lyft för alla parter. Vi förbättrar tillgängligheten och gör det enklare för våra kunder samtidigt som personalen får en bättre arbetsmiljö att verka i, säger Bengt Carlsson, filialchef på Beijer Vaggeryd i ett pressmeddelande.

– Jag har väntat länge på den här dagen och det är fantastiskt att nu öppna dörrarna och välkomna våra kunder, nya som gamla. Och givetvis kommer vi fira denna satsning med en stor VIP-invigning.


Bengt Carlsson, filialchef på Beijer Vaggeryd.

Precis som innan kommer Beijer Vaggeryd kunna erbjuda allt från spik, skruv och annat inom trä- och övrigt byggmaterial. Därutöver kommer det finnas möjlighet till rådgivning under hela byggprocessen, digitala beställningsmöjligheter, scanna-tjänster och personlig service.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.