Batteridriven kompaktcirkelsåg 

Batteridriven kompaktcirkelsåg 

Bygg- och renoveringsarbeten. Vägg-och takkonstruktioner. Sågning av träreglar, spån- och OSB-skivor, eller material som gips och cement. Att FLEX senaste batteridrivna kompaktcirkelsåg, CS45 18.0-EC, är en mångsidig maskin. Därom tvista INTE de lärde, åtminstone inte om de har koll på batteridrivna verktyg.    

Här kommer lite specs: Maximalt varvtal: 5 400 /min. Skärdjup: 0–46,5 mm. Självlåsande klämhävarm för sågdjupsjustering. Motorbroms som stoppar sågbladet på 2 sekunder. Ergonomin är det heller inget fel på. Utöver det faktum att sågen är perfekt balanserad för handsfree-användning, ligger handtaget i linje med sågbladet, vilket gör det lättare att styra sågen exakt vid märket. Levereras utan batteri och snabbladdare. Mer info och alla specs hittar du på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.