100% Proffs nu fullt ut en del av Beijer Byggmaterial: “Mycket glad”

100% Proffs nu fullt ut en del av Beijer Byggmaterial: “Mycket glad”

100% Proffs och deras två anläggningar i Bandhagen samt Rotebro är nu en en del av Beijer Byggmaterial fullt ut.
– 100% Proffs hade precis som Beijer fokus på den professionella byggkunden och jag är övertygad om att 100% Proffs kunder kommer att uppskatta att få tillgång till Beijers breda och starka tjänste- och logistikerbjudande, säger Jens Karlsten, Regionchef på Beijer Byggmaterial AB.

100% Proffs anläggningar i Rotebro respektive Bandhagen är från och med i dag, 5 december, under namnen Beijer Rotebro och Beijer Bandhagen.

Beijer Byggmaterials förvärv av 100% Proffs ses av Beijer själva, som mycket betydelsefullt i deras satsning att fortsatt attrahera byggproffsen i Stockholmsområdet.

– Jag är mycket glad att vi har kompletterat vårt redan starka filialnätverk i Stockholm med ytterligare två filialer. 100% Proffs hade precis som Beijer fokus på den professionella byggkunden och jag är övertygad om att 100% Proffs kunder kommer att uppskatta att få tillgång till Beijers breda och starka tjänste- och logistikerbjudande, och inte minst ett brett filialnätverk i Stockholm och övriga Sverige, säger Jens Karlsten, Regionchef på Beijer Byggmaterial AB i ett pressmeddelande.

– Vi har under övergångsperioden arbetat tight med våra 50 nya medarbetare och jag ser fram emot att på riktigt börja arbeta tillsammans för att fortsätta utveckla Stockholms vassaste kunderbjudande till stadens alla byggproffs.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.