Ytkonditionering 2.0

Minivinkelslip från Norton för svåråtkomliga utrymmen.
Ytkonditionering 2.0

Att jobba med traditionella vinkelslipar i svåråtkomliga utrymmen är ofta en upplevelse lika graciös som Lasse Brandebys (RIP) sejour i Let’s dance på 2000-talet. Vilken tur då, att Norton just lanserat en pneumatisk minivinkelslip för effektiv ytkonditionering och slipning av profiler, konturer och andra mindre ytor.

Maskinen jobbar med 38 eller 50 mm kvickrondeller monterade på hållare, samt spindelmonterade slipverktyg som minilamellrondeller. Effekten ligger på 0,45 hk med ett maximalt varvtal på 22 000 rpm. Beställ den antingen med en ”prova på”-sats innehållande 45 stycken SpeedLok-kvickrondeller i de mest populära grovlekarna för grovrengöring, gradning och ytkonditionering – eller med en större sats som inkluderar ett ”komplett sortiment” av SpeedLok-rondeller. Båda paketen kommer dessutom i en stilig verktygsväska av polyester. Bara en sån sak.

Mer info hittar du på www.nortonabrasives.com/sv-sv

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.