XL-Bygg uppmärksammar årets projekt i XL-Hjälpen med livesändning

XL-Bygg uppmärksammar årets projekt i XL-Hjälpen med livesändning

XL-Bygg har i år hjälpt att förverkliga sex byggprojekt genom sitt samhällsinitiativ XL-Hjälpen. Något man kommer fira och uppmärksamma genom en livesändning den 23 november från XL-BYGG Sten & Son i Enköping.

XL-Hjälpen är XL-BYGG:s samhällsinitiativ där föreningar och organisationer kan nominera ett byggprojekt med förhoppning om att förverkliga detta av sin lokala XL-BYGG-handlare.

Sedan starten 2019 har 39 byggdrömmar förverkligats och nomineringarna har varit många under dessa fyra år.

– Engagemanget fortsätter att vara enormt från alla platser runt om i landet. XL-Hjälper berör verkligen och tillsammans skapar vi ett engagerande och givande sätt att ge tillbaka till lokalsamhället, säger Mischa Moszkowicz, marknadschef på XL-BYGG i ett pressmeddelande.

LIVESÄNDS FRÅN ENKÖPING

Den 23 november hålls en livesändning från XL-BYGG Sten & Son i Enköping med Hans Fahlén som programledare, där årets projekt uppmärksammas. Livesändningen kommer även kunna följas på expressen.se.

– Tillsammans med våra lokala handlare, byggare och leverantörer som varit med i projekten får vi möjligheten att summera året och tacka för att vi har fått varit med och hjälpa till, säger Rickard Pettersson, delägare på XL-BYGG Sten & Son i Enköping.

Läs mer om XL-Hjälpen här.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.