WC-fixtur med 750 mm installationshöjd från TECE

WC-fixtur med 750 mm installationshöjd från TECE

En typ av installation som du kanske sett på trendiga hotell och restauranger på senare tid är bänkskivor med ovanpåliggande handfat. Med den här nya WC-fixturen för TECE kan du göra samma typ av installationer i vanliga badrum.

Med en mer kompakt flottörventil och en lägre cistern, och en installationshöjd på endast 750 mm, är det möjligt att ha bänkskivor i samma nivå hela vägen från toaletten till handfatet. Lösningen är även kanon för små badrum, eller för installationer med snedtak eller takkupa.

Kakelmallen kan enkelt kapas på önskat djup utan verktyg med en så kallad blixtlåsfunktion. Och med det nya Easy fit-systemet är monteringen av spolknappen en promenad i parken.

Vattentanken rymmer åtta liter och kommer med tyst påfyllning. Det går även att anpassa spoltrycket för att förhindra överstänk vid spolning.

Läs mer på www.tece.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.