Wax on, wax off!

Batteridriven polermaskinen med platt växelhuvud från FLEX.
Wax on, wax off!

”Känn friheten! Framtiden är här…” Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att det var 1969 och FLEX krängde verktyg på någon musikfestival i USA. Men nu handlar det såklart om sladdlös frihet, och lanseringen av nya batteripolermaskinen XCE8 125 18.0-EC. 

Och här har FLEX onekligen plockat fram en kompetent och välkonstruerad maskin, klockren för jobb som till exempel temperaturkänsliga lacker och grundpolering/slutpolering utan hologrameffekter. Platt växelhuvud minskar avståndet till ytan och gör det enklare att komma åt i trånga utrymmen. Integrerad mjukstart förhindrar ryck vid start. Strömbrytaren går även att låsa för kontinuerlig drift. XCE8 125 18.0-EC går att beställa i tre utföranden: endast maskin utan batteri, samt två paket med olika tillbehör. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER