Wacker Neuson lanserar batteridriven fram/back vibratorplatta

Wacker Neuson lanserar batteridriven fram/back vibratorplatta

Är du redo för en ”teknisk milstolpe”? Nya APU3050e från Wacker Neuson är nämligen marknadens första fram/back-vibratorplatta med direktdrivning. Rent praktiskt innebär det bland annat att maskinen har en högre effektivitet vid komprimering, minimerar underhållsbehovet och ökar plattans användningsområde i stort.   

APU3050e har en arbetsbredd på 50 cm, en centrifugalkraft på 30 kN och en ytkapacitet på 670 m2/h. Något som sticker ut är också den låga bygghöjden, vilket möjliggör användning även på platser med begränsat utrymme, till exempelvis trånga diken.

Tydligt är också att det lagts krut på ergonomin. Ett exempel är att riktningsbyte sker med plattans styrbåge på handtaget, snarare än med knappar eller vevar, och att hand/arm-vibrationerna pressats ned under 2,5 m/s2.

Läs mer på www.wackerneuson.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.