https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Vinnare DMH:s Julkalender 2018

Storvinsten gick till Timpa Jaederfeldt från Boli Bygg AB. Vi önskar Tim mycket glädje och användning av sina nya prylar!
Vinnare DMH:s Julkalender 2018

Det är alltid roligare att ge än att få, och i år säger vi grattis till Tim Jaederfeldt på Boli Bygg AB i Järna! Han kammande hem rubbet i DMH:s julkalender 2018 där priset var verktyg till ett värde av 100 000 kronor! 

– Jag blev chockad, jag trodde aldrig jag skulle vinna! Hela månaden var jag lite småirriterad över att jag inte vann något. Så det var en perfekt julklapp!

Vad sa kollegorna?
– Jag har inte hunnit träffa alla än men de är glada!

Vilken produkt kommer du lägga händerna på först?
– Mirka slipmaskinen. Jag har en full bil så jag vet inte vad jag ska göra av allt!

Vad gillar du mest med DMH?
– Jag brukar läsa alla tester. Jag tycker det är en bra tidning med mycket spännande läsning! 

Så lät det nät Tim var förbi oss på redaktionen för att ta emot sitt pris. Han svarade rätt på minst tio av de 23 frågorna i vår julkalender och var med i utlottningen av det stora priset – samtliga priser som gick att vinna mellan den 1 och 23 december. Vi på DMH vill tacka alla som har varit med och tävlat, samt alla sponsorer som har gjort detta möjligt. Ett slutligt stort grattis till dig Tim Jaederfeldt på Boli Bygg AB!

Besök dmh.nu/jul för att se alla vinster och vinnare som varit i DMH:s julkalender 2018.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.