VINNARE AV DMH:S JULKALENDER 2019!

Emma Eriksson på EMMAS.SNICKERI i Roslagen är vinnaren av DMH:s julkalender 2019.
VINNARE AV DMH:S JULKALENDER 2019!

Emma blev den lyckliga vinnaren av samtliga priser som gick att vinna mellan 1– 23 december – verktyg till ett värde av 70 000 kr! Vi på DMH vill även tacka alla som har varit med och tävlat och vill också tacka samtliga sponsorer som gjort detta möjligt. Och Grattis igen Emma!

Hur var det att få samtalet på julafton?

– Jag satt i bilen då, min son övningskörde med mig! Jag blev glad och chockad och trodde verkligen inte att ni skulle ringa till mig. Det är stort – det här kommer verkligen hjälpa mig i mitt lilla snickeri.

Vad var det första du sa när du hade lagt på?

– Jag tror jag tjatade om det i bilen hela vägen hem sen! ”Vet du hur mycket jag har vunnit!?”

Vad kommer du använda först?

– Jag har länge velat ha fler skruvdragare, så det är jag jätteglad över. Jag ska skruva altan snart så då blir det perfekt. Men jag kommer använda KiwiTOOLS-hammaren först – jag ska hem och spika panel på huset i helgen. Och jag älskar att det är så mycket slippapper, perfekt till min Mirka-slip. Tack fina ni!

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.