Ventilerat tjockputssystem med lågt klimatavtryck

Ventilerat tjockputssystem med lågt klimatavtryck

En allt viktigare del av nyproduktioner, både sett till funktion, estetik och allt tuffare klimatkrav, är byggnadens yttre klimatskal. Serpovent G3 är ett robust, ventilerat tjockputssystem för byggnationer med krav på luftspalt från Weber, som testats för att hålla fortet mot stormar och svenskt vinterklimat i lång tid framöver.

Eller som Weber själva uttrycker det: ”Med Serpovent G3 kan nästa fasadrenovering överlämnas till nästa, eller kanske till och med nästnästa, generation”.

Ett vettigt val ur miljö- och klimatperspektiv är det dessutom. Sett till sammanlagd klimatpåverkan över hela livscykeln är klimatavtrycket generellt betydligt lägre jämfört med konkurrerande fasadsystem som kräver tätare underhåll.

Serpovent G3 är godkänt att användas upp till 15 meter. Weber rekommenderar alltid minst 50 mm utanför vindskyddet för att minimera risken för kondensskador. 

Läs mer på www.se.weber.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.