Ventilationsaggregat med kompakta mått från Flexit

Ventilationsaggregat med kompakta mått från Flexit

Ventilationsaggregat är ju kanske inte det första som man tänker på när det kommer till stilren inredning. Men den här modellen från Flexit är åtminstone ett stort steg i rätt riktning.

Nordic KS3, som har ett har ett arbetsområde på 25-40 l/s, har till att börja med riktigt kompakta mått. Eller vad sägs om ett djup på blygsamma 318 mm, och en höjd på 700 mm med spiskåpan inkluderad – en storlek som gör att aggregatet kan byggas in mellan standardöverskåp och döljas med skåplucka från valfri köksleverantör, eller med någon av Flexits egna designfronter.

Nordic KS3 kan även installeras som vägghängt aggregat, till exempel i hallen eller tvättstugan, och då döljas bakom en skjutvägg eller med en dörr som en del av inredningen.

Installation och service är en promenad i parken. Styrningen sköts med den tillhörande panelen, alternativt via molnet och Flexits app.

Läs mer på www.flexit.no/sv.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.