https://track.adform.net/C/?bn=72748028

VDS och röda dioder

Tre stycken nya minigrävare från Wacker Neuson
VDS och röda dioder

Tre helt nya minigrävare. Sämre kan man ju starta sommaren. Närmare bestämt handlar det om två Zero Tail-maskiner (utan bakre överhäng). ET42 och EZ50, samt ytterligare en grovjobbaren, ET58, från Wacker Neuson. Vi ska inte bli allt för långrandiga här. Men så mycket kan vi berätta att samtliga maskiner väger in på 4–5 ton och kommer med Wacker Neusons nyutvecklade Load Sensing Flow Sharing-teknologi som gör att maskinen anpassar sig till lasten och ser till att följsamheten i styrspaken är konstant.

Alla tre modeller är dessutom utrustade med säkerhetsfunktionen Active Working Signal (AWS) som med röda dioder signalerar till medarbetare i närområdet att maskinen är i drift. Vad som utmärker ET42:an är också att den till skillnad från de andra maskinerna kan utrustas med Vertical Digging System (VDS) som tillval, en lösning som möjliggör exakt vertikal grävning på ojämnt underlag. Mer info och alla specs hittar du på www.wackerneuson.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.