Bostik lanserar kombinerad primer och fuktspärr

Bostik lanserar kombinerad primer och fuktspärr

Primer och fuktspärr i en enda färdigblandad komponent? Här har du produkten! Med nya HYTEC A370 RAPID erbjuder Bostik inte bara en produkt som eliminerar ett helt arbetsmoment, och därmed såklart sparar värdefull arbetstid, utan även gör jobbet bättre än många av konkurrenterna. Med två lager av HYTEC A370 RAPID spärras restfukt i underlaget upp till 95 procent RH. Torktiden för det första lagret är 15–30 min. Torktid för lager två är 60 min.

HYTEC A370 RAPID kan användas för alla typer av betong- och cementgolv som kan beläggas med Bostik Golvspackel eller Fix. Produkten är dessutom lågemitterande (M1), helt fri från lösningsmedel och kommer med en helt uppsjö av miljöbedömningar, såsom Sunda Hus (B), BASTA, Byggvarubedömningen (accepterad) och Svanen Husproduktportal (listad).

Läs mer på www.bostik.com/sweden.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.