https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Vassare förarupplevelse

Tre nya minigrävare från Caterpillar
Vassare förarupplevelse

Ute efter en ny minigrävare till höstens projekt? Vilken tur då att Caterpillar precis rullat ut hela tre stycken. Cat 302.7 CR, Cat 303.5 CR och Cat 303 CR är namnen på de nya maskinerna som samtliga levererar 17,6 kW och storleksmässigt hamnar mellan 2,7 till 3,6 ton.

Bland nyheterna för de specifika modellerna kan nämnas förbättrad lyftkapacitet, uppgraderingar av det hydrauliska systemet, förbättrade cykeltider och en vassare förarupplevelse i stort tack vare funktioner som spakstyrning, farthållare, personliga inställningar, luftkonditionering och förbättrade säkerhetsfunktioner med både lösenkod och Bluetooth-nyckel. Alla de tre nya minigrävarna går att beställa redan idag, och leveranserna beräknas komma igång i september med Cat 303.5 CR, följt av Cat 302.7 CR i november.

Läs mer på www.zeppelin-cat.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.