Vart går den här kabeln?

Märkningsmaskin för bredbandsinfrastruktur/kablar från Brother
Vart går den här kabeln?

Ordning och reda. Ett virrvarr av omärkta kablar är kanske spännande när Bond, Ethan Hunt eller Martin Becks underhuggare på Stockholmspolisens våldsrotel ska desarmera bomber på kort varsel. Betydligt mindre spännande är det för den som jobbar med fiberoptik, manöverpaneler eller elinstallationer.

För att du inte ska hamna i situationer där du tvingas välja mellan att kapa den röda eller blå kabeln när klockan tickar ned (eller ja, åtminstone spendera onödig arbetstid för att reda ut vad som hör vart) har Brother plockat fram den här smarta märkningsmaskinen som lyssnar till namnet PT-E550WNIVP och kan skriva ut hållfasta och manipuleringsskyddade säkerhetsetiketter direkt från molnet/mobilen. Kommer i paket med kassetter för både svart på vitt och vitt på svart text, nätadapter, batteri och förvaringsväska.

Läs mer på www.brother.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.