Värmekamera för elektrisk/mekanisk inspektion

Värmekamera för elektrisk/mekanisk inspektion

”Knivskarpa, levande bilder” som dessutom kan förbättras med patenterad FLIR MSX-teknik för fler detaljer och perspektiv, ett mätområde på 0–550 grader C och live-visning av temperaturer direkt på skärmen. Vad mer kan man egentligen begära av en handhållen värmekamera?

Vad sägs om en integrerad programvara (Inspection Route) som effektiviserar arbetsflödet med hjälp av förplanerade rutter, automatiskt uppladdning av bilder till molnet via funktionen FLIR Ignite, eller röstkommentarer direkt via den inbyggda mikrofonen?

FLIR E52, som produkten heter, kommer med en upplösning på 240 × 180 pixlar, en bildfrekvens på 30 Hz och en värmekänslighet på 50 mK. Ett helt gäng tillbehör får du också med i boxen: USB-kablar, HDMI-adapter, fästen, hållare och ett 8 GB minneskort är bara några exempel.

Mer info om värmekameran hittar du på www.flir.eu.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.