Världsunikt patent

Marknadens första brandsläckare för alla typer av bränder från Firexo
Världsunikt patent

Alla har vi varit där. På fel adress med fel verktyg, utan nycklar eller med urladdade batterier. Att det lätt kan bli fel under stressade situationer är något som de flesta hantverkare är allt för medvetna om. Men till skillnad från ”det man inte har i huvudet får man ha i benen”-felsteg på jobbet kan misstag under bränder få förödande konsekvenser. Att välja fel brandsläckare till exempel.

Som räddaren i nöden har brandsäkerhetsföretaget Firexo utvecklat ett revolutionerande, patenterat och biologiskt nedbrytbart släckmedel som med små volymer klarar alla typer av bränder från organiska material, brandfarlig vätska, gas, metall och elektricitet. Firexosläckaren kommer i tre storlekar från två till nio liter, plus en mini-brandsläckare lämplig för till exempel bilen, båten eller verktygslådan.

Mer info hittar du på: www.firexo.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.