Vårens hetaste färger

Nytt färgkodat sticksågbladssortiment från Festool.
Vårens hetaste färger

Rätt prylar till rätt material. Så svårt ska det väl ändå inte behöva vara? Men för dig som ändå stundom står där och försöker jobba dig igenom aluminiumprofiler med ett sågblad för gips eller plast, har Festool tagit fram ett nytt, optimerat sticksågbladssortiment som gör det lätt att välja rätt sågblad för de vanligaste användningsområdena – så vidare du inte, utöver att vara tankspridd, också är färgblind. De nya sticksågsbladen är nämligen tydligt färgkodade, inte bara på förpackningen utan även i butiken, på Festools hemsida samt i samt i broschyrer och kataloger. De fyra kategorierna är trä (gul), metall (blå), plastmaterial (röd) och byggmaterial (grön).

Ett gäng nya sticksågsblad passar man samtidigt på att lansera. Bland dessa kan nämnas trästicksågsbladen Straight Cut med Japantandning för extremt exakta snitt, Curves för kurvor och snäva radier, Fine Cut för exakt kapade, splitterfria ytor samt  plaststicksågsbladen Profile för plastprofiler som akrylglas och mjukplast, och Laminate för laminat och melaminhartsbundna skivor.

Mer info hittar du på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.