https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Var är lastmaskinen?

MiniFinders lättanvända GPS-tracker har flera smarta funktioner
Var är lastmaskinen?

Vilken koll har du egentligen på företagets egendomar? Eller dina egna, för den delen. Svaret på den frågan får alltför många alltjämt lära sig ”the hard way” – när grejerna redan fått fötter, och blivit en del av den dystra brottsstatistiken. Men det finns vägar att gå, som både är användarvänliga och förhållandevis billiga.  

MiniFinder Xtreme är en smart tracker med integrerat magnetfäste, den senaste generationens GPS-teknologi och en batteritid på över 10 år i standbyläge. Vad som sticker ut i jämförelse med liknande lösningar är att enheten är så nära plug-and-play du kan komma.

Fäst enheten på egendomen. Sedan är du igång med spårning/positionering, eller mer avancerade funktioner som sabotagelarm eller geofencing, inom några minuter – direkt i din bärbara enhet, såklart. 

Läs mer på www.minifinder.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.