Vägghängd toalett på 45 minuter

Vägghängd toalett på 45 minuter

Om någon sade till dig att du skulle kunna spara upp till ett par timmar i installationstid nästa gång en vägghängd toalett ska installeras. Eller att hela jobbet skulle kunna vara avklarat på mindre än 45 min. Då skulle du antingen säga ”Berätta mer”, eller ”Jag vet, för jag jobbar redan med redan TECE:s WC-fixtur med Safetybag”.

Genom att använda ett förmonterat tätskikt, som hos Safetybag består av kraftig och åldersbeständig plast och kommer monterat runt cisternen och spolröret, behövs bara två besök för att få installationen ordnad. Så fort fixturen är på plats kan plattsättaren göra sitt jobb, sedan är WC-skålen klar att hängas upp. Kanon för dig som är plattsättare, eftersom du slipper vänta på att VVS-aren ska komma tillbaka och montera fixturen.

TECE:s WC-fixtur med Safetybag finns i höjderna 82, 98 och 112 cm, där den största modellen har en spolvolym på hela 10 liter. Ett stort plus är också att inloppsventilen är så tyst att det knappt hörs när tanken fylls, vilket gör att fixturen till ett bra val i lyhörda hus.

Läs mer på www.tece.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.