UVEX lanserar skyddsglasögon med integrerade sidoskydd

UVEX lanserar skyddsglasögon med integrerade sidoskydd

Skyddsglasögon på jobbet är såklart kanon. Eller ja, till och med ett direkt krav för vissa arbetsuppgifter. Men då vill det såklart också till att de glajjor du använder verkligen erbjuder ett komplett skydd.

Den här modellen från UVEX har inte bare ett jäkligt coolt produktnamn, 9164246 Astrospec, de kommer framför allt också med integrerade sidoskydd som håller fortet mot stänk, spån, flisor och annat elände som olika arbetsmoment kan kasta emot dig från periferin.

Reptålig grå PC-lins av polykarbonat (som skyddar mot solen), mjuk näsbrygga, tvåkomponents skalmar med lutning och ett avancerat imskydd med ventilation innanför linsen är andra anledningar till att steppa upp säkerheten och klicka hem just den här modellen. Överensstämmer med EN 172 och EN 166 (klass 1FT, K och N).

Läs mer på www.skydda.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.