Uppfinnarjocke på golvet

Sluta kravla runt på golvet och svära över dåliga verktyg - kom på ett bättre istället!
Uppfinnarjocke på golvet

Har man en bra idé ska den få utrymme. Så tänkte det hundraåriga företaget Duri som gör produkter för golvproffs. Därför har de valt att under de senaste tio åren ta emot förslag och ideér direkt från – just det – golvet.
– Vi har haft flera intressanta projekt, sedan har vi tillsammans utvecklat verktyg som effektiviserar jobbet och därmed ökar precisionen på golvinstallationerna, säger Lars Lindgren, produktansvarig på Duri.
Ett färskt exempel är svetskylen, som Duri utvecklat och patentsökt tillsammans med innovatören Robert Edlund från Björkstadens Golv i Umeå. Svetskylen är ergonomiskt utformad och är tänkt att öka effektiviteten, skapa hållbara installationer genom tätare svetsfogar vid uppvik och bättre snedskärningar på plastmatta i våtrum.

Har man egna idéer på nya verktyg och Duri gärna emot förslag.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER