Unika inställningsmöjligheter

Ventilerad lättviktshjälm från italienska Kask
Unika inställningsmöjligheter

Att man fram tills för bara några decennier sedan både gick omkring på byggarbetsplatser och spelade hockey utan hjälm hade man ju kunnat skratta åt idag – om det inte vore för att att vi numera är betydligt mer införstådda med riskerna att inte skydda sig.

Som vanligt när det handlar om personlig skyddsutrustning så är komfort och användarvänlighet A och O. Det här har italienska Kask såklart koll på. Nya ventilerade lättviktshjälmen Zenith kommer till exempel med huvudband av mjuk PA, hakband av ekologiskt läder med 4-punktsfäste och unik UP & DOWN 2.0-teknik som möjliggör justering av bredd, lutning och höjd. Zenith finns att beställa i ett flertal olika färger och kan även utrustas med visir, hörselkåpor och lampa. På bilden ses till exempel den vita hjälmen med visiret Visor V2 Plus.

Läs mer på www.procurator.net/sv-se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.