Unik direktdrivning

Nya batteridrivna vibratorplattor och stampar från Wacker Neuson
Unik direktdrivning

Resan mot den fossilfria byggarbetsplatsen går vidare. Till och med när det kommer till de tyngsta applikationerna. Komprimering av jord, sand och grus till exempel – ett segment där Wacker Neuson börjat året med att rulla ut flera nya batteridrivna maskiner. 

WP1550e till att börja med, är en helt ny framåtgående, batteridriven vibratorplatta med en unik direktdrivning kallad DireX, som inte bara optimerar komprimeringen under arbetets gång, utan även maxar drifttiden. Och minskar drifts- och reservdelskostnaderna, eftersom konstruktionen saknar den typiska slitdetaljen nummer ett, kilremmen.

Parallellt lanseras också en sprillans ny generation batteridrivna stampar med ergonomiska styrstänger, utbytbara stampfötter och funktionalitet som aktiv kylning och ett särskilt beredskapsläge för batteriet för enklare start.

Läs mer på www.wackerneuson.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.