Underbart är torrt

Färre vattenskador med läckagebrytaren TECEguard Plug-in.
Underbart  är torrt

Blotta tanken på en stor vattenskada och dess konsekvenser är nog för att ge de flesta hantverkare och fastighetsägare mer ångest än SD-politikern Emilie Pilthammar, dagen efter publiceringen av ”festliga” bilder på Facebook. Trots detta inträffar omkring 100 000 vattenskor varje år i Sverige. Mest oroväckande är utvecklingen för kök, där allt fler anslutna diskmaskiner, vattenanslutna kylskåp och andra hushållsmaskiner installeras i utrymmen utan våtrumssäkring.

Med en förhållandevis billig utrustning som nya läckagebrytaren TECEguard Plug-in kan du avsevärt förbättra dina chanser att inte bli en del av den dystra statistiken. Systemet, som består av styrenhet, motorventil och vattensensor stänger omedelbart av vatten och el så fort en läcka uppstår – och larmar dessutom med en tydlig pipsignal. TECEguard Plug-in är godkänd av SINTEF Byggforsk, anpassad till branschregler som Säker Vatteninstallation 2016:1 och kostar från 1 335 kr exkl. moms. Låter som en sund investering om du frågar oss! Läs mer på www.tece.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.