Ultralätta skyddsskor med tåhätta av plast

Ultralätta skyddsskor med tåhätta av plast

Skyddsskorna blir allt lättare. Och snyggare. Kolla bara på de här sneaker-inspirerade pjucken från Engelbert Strauss, e.s. Comoe low, som kommer med ovanmaterial av andningsaktivt, genomskinligt ventilerande nät med sandwich-look, TPU-förstärkningar i häl/spets och ultralätta skyddande tåhättor av 100 procent metallfri plast – vilket är en stor anledning till att vikten stannar på 445 gram vid storlek 42.

Komforten är också, som det heter på utrikiska, ”second to none”. Skorna kommer med innerfoder av mesh, behagligt vadderad plös och krage samt urtagbar, heltäckande och anatomiskt formad iläggssula.

Sist men inte minst är designen en avdelning för sig, och valen är många – oavsett du lockas av intensiva power-färger, tuffa Razzle Dazzle-mönster eller stilrent svart/vitt.

Vår favorit? Enegrön/limegrön-varianten är ju riktigt fin.

Läs mer på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.